Vastuuvapauslauseke

Kaikkien yksityishenkilöiden ja yritysten, jotka vierailevat tällä kotisivulla tai käyttävät Brunssit.fi, oletetaan lukeneen ja hyväksyneen seuraavat ehdot:

Brunssit.fi ei takaa eikä vastaa sivustojen sisällön tai sen osan taikka sivustojen kautta saatavien tietojen tai arvostelujen tai mielipiteiden oikeellisuudesta, paikkansapitävyydestä tai luotettavuudesta eivätkä sivustoilla esitetyt mielipiteet ja arvostelut välttämättä edusta Brunssit.fi:n kantaa.

Brunssit.fi ei vastaa sivustoillaan esitettyjen tietojen tai sisällön tai väitteiden perusteella tehtävien johtopäätösten tai toimenpiteiden aiheuttamista välittömästä tai välillisestä vahingoista tai menetyksestä. Tämä käsittää mm. menetetyn liikevoiton, liikearvon tai maineen tai tietojen menetyksen.

Brunssit.fi ei ole vastuussa sivuston tietojen ajankohtaisuudesta, oikeellisuudesta, puutteettomuudesta eikä laadusta. Näin ollen ilmoitamme, ettemme ole vastuussa korvausvaatimuksista, jotka liittyvät sivuston tietojen, esimerkiksi puutteellisten tai epätarkkojen tietojen, käytöstä aiheutuviin vahinkoihin tai tappioihin. Sisältö toimitetaan ”sitoumuksetta ja sellaisenaan”, eikä Brunssit.fi anna verkkosivuille tai niiden sisällölle minkäänlaista valitusoikeutta tai takuuta.

Brunssit.fi voi laajentaa tai muuttaa sivujen osia tai koko julkaisua tai voi poistaa ne osittain tai kokonaan ilman erillistä ilmoitusta.

You agree that Brunssit.fi accepts no responsibility or liability whatsoever with regard to accuracy, actuality, completeness and quality of the content on this site and assumes no liability for direct or indirect use of this website and for downloads of data from this site. All contents serve as nonbinding general information.

The website may contain hyperlinks to other websites of third parties. Brunssit.fi shall have no liability for the contents of such websites as we do not control information on such websites and is not responsible for the contents and information given thereon. Please note that only the operator of the external side is responsible for their content. If we take notice of any infringement, we will delete these hyperlinks immediately.

We do not take any liability for any damages or losses because of using our website.


Päivitetty 25.05.2023


Katsothan myös Käyttöehdot ja Tietosuojaseloste.